— dinsdag 7 april 2015, 15:47 | 0 reacties, praat mee

Politie laat Clarkson-incident rusten

De Britse politie doet geen verder onderzoek naar de vechtpartij tussen Top Gear-presentator Jeremy Clarkson en een producer van het programma. De producer Oisin Tymon, die al tien jaar voor het programma werkt, kreeg van Clarkson vuistslagen omdat er geen warm buffet klaarstond. De BBC ontsloeg Clarkson, die vanwege eerdere incidenten al een laatste waarschuwing had gehad. Laatste wijziging: 7 april 2015, 15:47

Fans van Clarkson gingen achter Tymon aan, tot de oud-presentator hen opriep daarmee op te houden. BBC-topman Tony Hall, die tot ontslag had besloten, kreeg ook dreigementen te verduren.

De politie ziet geen aanleiding om het incident te onderzoeken, omdat er geen aangifte is gedaan. Tymon had al eerder gezegd geen aangifte te zullen doen. De politie voerde desondanks nog enkele gesprekken met direct betrokkenen, maar concludeert dat er geen nadere stappen zullen volgen.

Bekijk meer van

Top Gear Jeremy Clarkson

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.