— dinsdag 19 oktober 2021, 08:07 | 0 reacties, praat mee

Peter van Duyl wordt adjunct-hoofdredacteur AD

Peter van Duyl (57) wordt per 1 november adjunct-hoofdredacteur van het AD. Samen met de afgelopen zomer aangestelde hoofdredacteur Rennie Rijpma gaat hij leidinggeven aan de redactie, krant, site en app. Hij volgt Frank Poorthuis op, die in november met pensioen gaat. Dat meldt het AD.

Van Duyl had als chef AD Sportwereld een belangrijk aandeel in de meer en meer multimediale verslaggeving van sport en de verhalen achter de sporter. Hij waakte er daarbij steeds voor dat nieuwe manieren van berichtgeving niet ten koste ging van de kwaliteit.

Van Duyl: ,,De journalistiek is een wereld die voortdurend in beweging is en dat geldt zeker voor het AD. Met betrouwbaarheid en kwaliteit het verschil maken, dat is waar ik naar streef.”

Bekijk meer van

AD

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.