— vrijdag 8 augustus 2008, 08:55

PCM bevestigt AD-overnameberichten

Na de berichtgeving over de mogelijke overname van AD NieuwsMedia door PCM, heeft de Raad van Bestuur van PCM in een korte persmededeling de geruchten bevestigd. PCM is inderdaad in onderhandeling over de 37 procent aandelen in AD NieuwsMedia, nu nog in handen van Wegener NV. Bestuursvoorzitter Bert Groenewegen zegt dat er al "geruime tijd" over een overname wordt gesproken. "Ook de mededeling waarin Wegener melding maakt van gesprekken over een mogelijke overname van PCM Lokale Media van PCM Uitgevers kunnen we bevestigen. Ook hiervoor geldt nadrukkelijk dat het oriënterende gesprekken betreft tussen PCM en Wegener, maar er nog geen sprake is van overeenstemming", aldus het persbericht. Die onderhandelingen zouden echter worden gevoerd zonder dat betrokken partijen (onder meer het personeel, ondernemingsraden en mededingingsautoriteiten) daarover officieel zijn ingelicht, stelt de Raad van Bestuur. Zodra er overeenstemming is bereikt, zal dat alsnog gebeuren.

Bekijk meer van

PCM

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.