website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Oprichter Wijnand Nijs verlaat BredaVandaag

Dolf Rogmans — Geplaatst op donderdag 18 april 2019, 17:00

Nieuws BredaVandaag-oprichter Wijnand Nijs gaat per 1 juli de site verlaten. Hij draagt zijn taken over aan Hanneke Marcelis. Wat Nijs gaat doen, weet hij nog niet.

Nijs: ‘Na mijn aankondiging in juni 2017 om met BredaVandaag te stoppen, raakte ik in gesprek met Monique en Luuk (eigenaren van Uitgeverij De Bode, red). We waren er vrij snel uit: BredaVandaag mocht niet verloren gaan.’

‘Bij de overname was het voor mij belangrijk dat BredaVandaag in een warme en goede omgeving terecht kwam. Ik was én ik ben blij dat BredaVandaag is blijven bestaan, maar had ook in mijn hoofd dat ik het niet voor eeuwig zou blijven doen. Zo hebben we dat destijds ook besproken’.

Marcelis: ‘Voor mij is Breda thuis. Ik ben opgegroeid in Bavel en woon nu sinds een jaar samen met mijn vriendin in Breda. Voor mijn studies geschiedenis en journalistiek heb ik jarenlang in Groningen op kamers gezeten, en ik heb ook nog voor stages in Middelburg en Rotterdam gewoond. Maar terug komen in Breda is voor mij altijd als thuiskomen geweest. Als journalist werk ik nu voor de nieuwssites en Bodes van Bergen op Zoom en Woensdrecht. Dat is heel leuk, maar mogen werken voor mijn ‘eigen’ stad is natuurlijk een droom die uitkomt.”

Meer bij Breda Vandaag.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.