e learning nvj

— donderdag 18 april 2019, 17:00 | 0 reacties, praat mee

Oprichter Wijnand Nijs verlaat BredaVandaag

BredaVandaag-oprichter Wijnand Nijs gaat per 1 juli de site verlaten. Hij draagt zijn taken over aan Hanneke Marcelis. Wat Nijs gaat doen, weet hij nog niet. Laatste wijziging: 18 april 2019, 17:06

Nijs: ‘Na mijn aankondiging in juni 2017 om met BredaVandaag te stoppen, raakte ik in gesprek met Monique en Luuk (eigenaren van Uitgeverij De Bode, red). We waren er vrij snel uit: BredaVandaag mocht niet verloren gaan.’

‘Bij de overname was het voor mij belangrijk dat BredaVandaag in een warme en goede omgeving terecht kwam. Ik was én ik ben blij dat BredaVandaag is blijven bestaan, maar had ook in mijn hoofd dat ik het niet voor eeuwig zou blijven doen. Zo hebben we dat destijds ook besproken’.

Marcelis: ‘Voor mij is Breda thuis. Ik ben opgegroeid in Bavel en woon nu sinds een jaar samen met mijn vriendin in Breda. Voor mijn studies geschiedenis en journalistiek heb ik jarenlang in Groningen op kamers gezeten, en ik heb ook nog voor stages in Middelburg en Rotterdam gewoond. Maar terug komen in Breda is voor mij altijd als thuiskomen geweest. Als journalist werk ik nu voor de nieuwssites en Bodes van Bergen op Zoom en Woensdrecht. Dat is heel leuk, maar mogen werken voor mijn ‘eigen’ stad is natuurlijk een droom die uitkomt.”

Meer bij Breda Vandaag.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.