training eu starters

— maandag 14 januari 2019, 10:05 | 0 reacties, praat mee

Oplage regionale dagbladen TMG stabiel

De oplage van de regionale dagbladen van TMG zijn in 2018 stabiel gebleven op 159.785 exemplaren, 169 meer dan aan het begin van 2018. Hoofdredacteur Hugo Schneider spreekt tegenover Adformatie van een historisch moment. 'Hopelijk is het een keerpunt. Ik maak al jaren alleen maar oplagedalingen mee.' Laatste wijziging: 14 januari 2019, 10:22

TMG geeft het Noordhollands Dagblad uit, het Haarlems Dagblad/IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Met name het Noordhollands Dagblad groeit, Haarlem en Leiden bijna en voor De Gooi- en Eemlander wordt hetzelfde verwacht.

Schneider denkt dat de veranderingen aan de krant en sites aanslaan bij de lezers en de manier van werven is aangepast.

‘We willen eerst en vooral het kwalitatief bereik van onze titels verhogen. De werving richt zich daarom op langdurige relaties met abonnees. We hebben afscheid genomen van proefabonnementen en zetten nu volledig in op meerjarige abonnementsvormen’, aldus Schneider tegen Adformatie.

Dat is een methode die Xavier van Leeuwe, verantwoordelijk voor werving bij TMG, eerder succesvol toepaste bij NRC Handelsblad.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.