e learning nvj

— vrijdag 22 mei 2020, 08:48 | 0 reacties, praat mee

Op1 terug naar vijf afleveringen

Op1-presentatoren Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven - © ANP / Sander Koning

De dagelijkse talkshow Op1 gaat na de zomer terug naar vijf uitzendingen per week. Op dit moment is het programma nog zeven keer per week te zien. Half maart werd de uitzendfrequentie van Op1 verhoogd van vijf naar zeven dagen, als gevolg van de coronacrisis. Laatste wijziging: 22 mei 2020, 08:53

Het terugdraaien van die stap werd donderdag als eerst gemeld door RTL Boulevard. Volgens het programma betekent het wegvallen van de weekenduitzendingen dat presentatrice Fidan Ekiz vertrekt. Zij presenteert op dit moment samen met Jeroen Pauw de zondagse afleveringen. Pauw bevestigde vorige week al zijn vertrek.

Het verdwijnen van de weekenduitzendingen zorgt ervoor dat omroep BNNVARA twee van zijn drie wekelijkse uitzendingen van Op1 verliest. Volgens NU.nl zou dat betekenen dat de omroep afscheid moet gaan nemen van een van zijn twee vaste presentatieduo’s. Op dit moment presteren de combi’s van Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra én Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg iedere een editie van de talkshow. Bij de VPRO wordt er gesproken over een nieuw presentatieduo bestaande uit Nadia Moussaid en Thomas Erdrink.

Bekijk meer van

Op1 Jeroen Pauw Fidan Ekiz

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.