— dinsdag 30 augustus 2011, 10:18 | 0 reacties, praat mee

Verslaggever smokkelde model Libië uit

Oorlogsverslaggever Arnold Karskens meldt in Dagblad De Pers dat hij het Nederlandse model Talitha van Zon geholpen heeft Libië te verlaten.Ze verbleef daar op uitnodiging van een van de zonen van Gaddafi, maar bleef alleen achter. Karskens gaf haar een visitekaartje van De Pers, waardoor ze zich kon voordoen als "een producer" van de krant. Met hulp van een strijder die hij eerder tegenkwam sluisde hij haar langs immigratieofficieren. Van Zon was volgens Karskens doodsbang door de rebellen te worden gezien als aanhanger van het bewind van Muammar Kaddafi. Ze had een relatie met een van zijn zoons. "Panisch was ze", vertelde Karskens bij Knevel en Van den Brink. "Niet dat ik er een bedankje voor kreeg hoor, want ze is verder volstrekt labiel." Meer bij De Pers

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.