— dinsdag 22 april 2008, 10:41

Ook NDC Mediagroep gaat bezuinigen

Nadat Telegraaf Media Groep (TMG) eerder al aankondigde dat het dit jaar zal bezuinigen op niet-renderende bedrijfsonderdelen en een personeelsstop instelt, wil ook uitgever NDC Mediagroep een kostenreductie van 4 procent realiseren. Het zal daar eveneens bezuinigingen voor nodig hebben, bericht de Leeuwarder Courant. NDC Mediagroep wil de kostenreductie en een hogere omzet en winst niet halen uit een personeelsstop. Welke maatregelen er precies nodig zijn om die hogere winst en omzet te behalen, is nog onduidelijk. Alle krantenbedrijven kampen met tegenvallende advertentieinkomsten in het eerste kwartaal van 2008. Er zou sprake zijn van daling met vier procent, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Een dergelijke afname is sinds 2004 niet meer voorgekomen.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.