de tegel publieksprijs 2020

— woensdag 27 juli 2016, 14:55 | 0 reacties, praat mee

Ontslagen in subtop Roto Smeets

ANP

Zowel directeur Richard van den Berg als technisch directeur Jacques Kars van de Roto Smeets Groep, zullen later dit jaar het veld ruimen. Dat heeft topman Joost de Haas bekend gemaakt. Ook woordvoerder Emily Knegtel wordt op straat gezet.

Van den Berg, Kars en Knegtel verliezen hun baan bij de grootste drukkerij van Nederland omdat de organisatie na het sluiten van de drukkerij in Etten-Leur compacter gemaakt moet worden. Met die voorgenomen sluiting, die aan het eind van het jaar realiteit moet zijn, houdt de Roto Smeets Groep nog drie drukkerijen over, in Doetinchem, Weert en Deventer.

Van den Berg was als directeur verantwoordelijk voor human relations en het opstellen van sociale plannen bij sluitingen van drukkerijen, iets waar Roto Smeets de afgelopen jaren regelmatig mee te maken kreeg. Kars was als technisch directeur verantwoordelijk voor zaken als inkoop van papier en inkt. Meer bij Printmedianieuws (betaalde link)

Bekijk meer van

Roto Smeets Group Roto Smeets

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.