— maandag 30 maart 2020, 13:00 | 0 reacties, praat mee

Online ‘nationale verbindingszender’ IedereenLive van start

IedereenLive is een online televisiezender die vandaag van start gaat met het ronkend doel een nationale verbindingszender te worden. Tussen 14 en 17 uur wordt vandaag door presentatoren Beau van Erven Dorens, Nazmiye Oral en Stefano Keizers geschakeld tussen Nederlandse woonkamers waar mensen hun verhaal kunnen doen.

Een van de initiatiefnemers is Martijn de Greve van Omroep WNL: “We starten dit voor alle Nederlanders die een ervaring willen delen, een vraag hebben,  die achter hun voordeur de mooiste muziek maken, in bijzonders in de wijk opzetten of even willen verzuchten hoe zat ze hun huisgenoten zijn.”

Gedeelde smart is halve smart, aldus De Greve. De video wordt ook uitgezonden via stadszender Salto en op YouTube en Facebook. Diverse bekende presentatoren hebben toegezegd de komende tijd als host voor de zender te willen optreden.

Meer bij Iedereen Live

Bekijk meer van

Iedereen Live

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.