— vrijdag 2 augustus 2013, 09:17

Omzet- en abonneedaling UPC

Kabelbedrijf UPC heeft naast een lichte omzetdaling in het tweede kwartaal van dit jaar ook een daling in het aantal abonnees te verwerken gekregen. De omzet daalde van 236,6 miljoen euro in het tweede kwartaal van 2012 naar 232,1 miljoen euro dit jaar. Zevenduizend abonnees stapten van UPC over naar een andere aanbieder. In hetzelfde kwartaal vorig jaar was nog sprake van een groei van veertienduizend abonnees, meldt Emerce. Moederbedrijf Liberty Global zegt over de cijfers dat er sprake is van hevige concurrentie op de Nederlandse markt. Er werden wel meer abonnementsvormen afgenomen: zo was er groei in abonnees op digitale televisie, internet en telefonie. Voor het belang in kabelaar Ziggo heeft Liberty Global verder een miljard dollar uitgegeven, blijkt uit de kwartaalcijfers. Meer bij Emerce

Bekijk meer van

Ziggo UPC Liberty Global

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.