Tegel Beeld en Geluid

— donderdag 9 januari 2014, 08:47 | 0 reacties, praat mee

Omroep West snijdt in programma’s

Als gevolg van de bezuinigingen heeft Omroep West, de publieke regionale omroep voor de regio Zuid-Holland Noord, de programmering zowel op radio als televisie aangepast. Zo zullen er minder documentaires en informatieve programma’s te zien zijn. Sinds 2012 heeft Omroep West, net als veel andere regionale omroepen, te maken met forse bezuinigingen vanuit de provincie. Een deel daarvan is afgelopen jaar opgevangen door te snijden in personeel en kosten, waarbij redactionele activiteiten werden ontzien. Dit werd tot nu toe opgevangen uit de reserves van de omroep , maar vanaf 2014 gaan de bezuinigingen ook doorklinken in de programmering. "De regionale omroep in het noordelijk deel van Zuid-Holland gaat ondanks forse bezuinigingen, door op de ingeslagen weg: goede programma’s op radio en tv en een website waar het laatste nieuws altijd als eerste te vinden is. Die belofte geeft de regionale omroep voor 2014, een jaar waarin het niet makkelijk zal worden voor West.", aldus het persbericht van Omroep West.

Bekijk meer van

Omroep West

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.