— vrijdag 3 april 2009, 11:37

Omroep C gaat uitzenden via Het Gesprek

UPDATE Omroep C gaat na de zomer van 2009 programma's uitzenden via de zender Het Gesprek. De kunst- en cultuurzender start met een wekelijks "C-Journaal", waarin aandacht aan kunst en cultuur wordt besteed. Daarbij gaat Omroep C ook nog andere programma's leveren aan Het Gesprek, waardoor in de toekomst een complete avond met kunst en cultuur wordt gerealiseerd. Ruud Hendriks, directeur van Het Gesprek, is tevreden: "Omroep C is in korte tijd uitgegroeid tot een factor van betekenis in het medialandschap. Het is de enige partij die oprecht strijd voor meer kunst en cultuur op televisie. Door de samenwerking met Omroep C krijgt Het Gesprek een directe verbinding met de wereld van kunst en cultuur." Meer bij Omroep C

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.