— woensdag 13 maart 2019, 12:35 | 0 reacties, praat mee

Özcan Akyol eenmalig presentator De Wereld Draait Door

Foto: ANP / Piroschka van de Wouw

Journalist Özcan Akyol neemt binnenkort eenmalig de presentatie van De Wereld Draait Door over. Akyol was dinsdag te gast in de talkshow naar aanleiding van zijn programma Eus in Medialand. In dat programma gaat de journalist op zoek naar de mediakloof tussen de Randstad en de provincie.

Die kloof is er ook bij De Wereld Draait Door, aldus Akyol tijdens de uitzending van dinsdagavond. De gasten in het programma komen volgens de journalist veelal uit dezelfde hoek. Ze hebben een opleiding genoten, bepaalde voorkeuren en zijn misschien een beetje links ingesteld, volgens Akyol. Hij zei daarover: “Maar er is ook een ander groep van de bevolking die andere voorkeuren kennen.”

Als reactie daarop stelde presentator Matthijs van Nieuwkerk voor dat ‘Eus’ de presentatie eens zou overnemen. Daarbij mag hij zelf zijn gasten kiezen. Akyol stelde dinsdagavond op Twitter dat hij de uitnodiging accepteert.

Bekijk meer van

Özcan Akyol

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.