— vrijdag 7 december 2012, 09:06

NVAO tevreden over Windesheim

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), die de kwaliteit van hoger onderwijs in de gaten houdt, blijft tevreden over het niveau van de opleiding journalistiek aan de Hogeschool Windesheim. Eerder dit jaar sprak de NVAO ook haar tevredenheid uit over de wijzigingen die de opleiding heeft doorgevoerd na alle kritiek over het niveau van de studie. De NVAO stelt dat de aangescherpte focus op het vakgebied en de inzet van het docententeam positieve effecten heeft opgeleverd. Windesheim zal komend jaar een nieuwe accreditatieaanvraag indienen bij de NVAO voor een verlenging van de licentie journalistiekonderwijs aan te bieden. Die geldt bij toekenning dan voor de periode van 6 jaar. Meer bij de Stentor

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.