— woensdag 1 februari 2012, 09:30

NTR genomineerd voor Prix Jeunesse

De jeugdtalkshow Wat zou jij doen? van NTR Schooltv is genomineerd voor een Prix Jeunesse, een belangrijke onderscheiding voor jeugdprogramma's. De aflevering 'Ik voel me een meisje maar ik ben een jongen!' dingt mee. Wat zou jij doen? wordt gepresenteerd door Sipke Jan Bousema. Het is een talkshow voor de groepen 7 en 8 van de basisschool, waarin kinderen praten over lastige keuzes. De genomineerde aflevering handelt over het tienermeisje Joppe, dat als jongen (Jop) werd geboren. Joppe slikt pillen om te voorkomen dat tijdens de pubertijd de mannelijke hormonen hun werk doen. Kinderen in de studio praten daarover met elkaar en met Joppe. De Prix Jeunesse wordt tweejaarlijks uitgereikt. Begin juni wordt bekend of het programma daadwerkelijk in de prijzen valt.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.