— maandag 20 mei 2019, 17:11 | 0 reacties, praat mee

NTR: drie nieuwe interviewers voor Kunststof

Antoinnette Scheulderman, Gijs Groenteman en Elisabeth van Nimwegen | NTR

Het kunst- en cultuurprogramma Kunststof (NTR) op NPO Radio 1 voegt drie interviewers toe aan het redactieteam: Elisabeth van Nimwegen, Antoinnette Scheulderman en Gijs Groenteman. Laatste wijziging: 20 mei 2019, 17:13

Presentatie blijft in handen van Jellie Brouwer en ook interviewer Frénk van der Linden blijft verbonden aan Kunststof. Hij zal vooral debatten en andere specials leiden, meldt de NTR.

Eindredacteur Annemiek Kortlang: “Ik ben heel blij dat we met deze drie veelzijdige journalisten Kunststof kunnen versterken. Ze hebben alle drie hun sporen verdiend en wij zien uit naar de mooie en spannende gesprekken.”

Elisabeth van Nimwegen studeerde in 2001 af aan de Toneelacademie Maastricht en presenteert sinds 2015 voor de NTR het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu op NPO 2. Ook heeft ze twee romans op haar naam staan. Elisabeth is donderdag 30 mei voor het eerst te horen in Kunststof.

Antoinnette Scheulderman studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is vooral bekend van haar portretterende interviews in de Volkskrant en LINDA. Antoinnette schuift ook regelmatig aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Antoinnette is donderdag 6 juni voor het eerst te horen in Kunststof.

Gijs Groenteman maakt een wekelijkse podcast voor de Volkskrant en is columnist bij het Parool. Verder schrijft hij interviews, maakte hij radio bij de VPRO, schreef boeken over Willem Ruis en Ischa Meijer en maakte een podcast over Harry Bannink. Gijs is dinsdag 4 juni voor het eerst te horen in Kunststof.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.