banner festival 23

— woensdag 18 april 2018, 08:34 | 0 reacties, praat mee

NTR Caribisch Netwerk gaat samenwerking aan met ABC Online Media

Een toestel van KLM zet de landing in op het Prinses Juliana Vliegveld op Sint-Maarten | Jasper Juinen / ANP

Het zogeheten Caribisch Netwerk, een in 2013 door omroep NTR gelanceerde nieuwsvoorziening voor het Caribisch gebied, gaat samenwerken met online nieuwsplatform ABC Online Media. Bijdragen uit het netwerk (zowel tekst als video) zullen de online uitgaven Bonaire.Nu, Curacaonieuws.Nu en Arubanieuws.Nu verrijken. Laatste wijziging: 18 april 2018, 08:37

Het Caribisch Netwerk is met 15 journalisten op alle zes eilanden van de Nederlandse Antillen actief.  Sylvia de Leon van ABC Online Media is blij dat het kan putten uit technische kennis en faciliteiten van de NTR, naast de geschreven artikelen en audiovisuele producties uit het Caribisch Netwerk.

Mogelijk zullen er in de toekomst co-producties zijn. Frans Jennekens is binnen NTR verantwoordelijk voor het Caribisch Netwerk. Als taakomroep wil de NTR de lokale journalistiek op de Caribische eilanden binnen het Koninkrijk ondersteunen. De samenwerking past wat Jennekens betreft perfect.

“Bovendien wil de NTR graag haar publieke content op zoveel mogelijk platforms verspreiden. De samenwerking kan tot een wederzijdse verdieping van de informatie leiden”, stelt hij.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.