— woensdag 2 december 2009, 10:55

Nrc.next wint weblogprijzen

Laatste wijziging: 2 december 2009, 11:56

In Den Haag zijn voor de negende maal de Dutch Bloggies uitgereikt, prijzen voor de beste weblogs in het Nederlandse taalgebied. Dagblad nrc.next won de prijs voor de beste weblog én die van beste nieuws- en opinieweblog. De populairste weblog bleek iPhoneclub.nl, een site met nieuws rond Apple’s slimme telefoon. De prijs voor de beste persoonlijke weblog - waar het ooit allemaal mee begon - ging naar de veertienjarige Rutger de Quay en zijn site ‘Koekjesfabriek’. De Quay is ook meteen de jongste winnaar van een Dutch Bloggie ooit. Dit jaar maakten ook Twitter-accounts kans op een prijs. De berichtensite met meldingen van 140 tekens maximaal werd als ‘microblogsite’ aangemerkt. De volledige lijst winnaars, inclusief jury-commentaar, staat op de Dutch Bloggies-website.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.