de tegel publieksprijs 2020

In verband met Tweede pinksterdag is Villamedia maandag 1 juni gesloten. Vacatures die vrijdag 29 mei na 15.00 uur binnenkomen worden pas dinsdag 2 juni geplaatst.

— vrijdag 17 juni 2016, 08:55 | 0 reacties, praat mee

NRC reageert op beschuldigingen Denk

YouTube

NRC Handelsblad heeft gereageerd op aantijgingen van de politieke partij Denk, die de krant van leugens beschuldigde. In het woensdag gepubliceerde artikel 'Onderzoek naar integriteit van Denk-voorzitter Selçuk Öztürk' meldde NRC dat Öztürk verdacht wordt van laakbaar handelen bij eerdere zakelijke transacties.

In een woensdagavond gepubliceerde video stelt Denk onder andere de kop boven het artikel ter discussie. Die zou niet kloppen, omdat er geen onderzoek naar Öztürk an sich wordt gedaan, maar naar zorginstelling Daelzicht, die twee panden verkocht aan het Kamerlid. “Het is journalistiek gebruikelijk dat een artikel in kop scherp wordt aangezet. Maar de kop moet wel grond vinden in het artikel. In dit geval laat Daelzicht een transactie onderzoeken waarbij de integriteit van Öztürk in het geding is.” Meer bij NRC

Bekijk meer van

NRC DENK

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.