— woensdag 30 april 2014, 08:25 | 0 reacties, praat mee

NRC Reader nu via een website

NRC Reader, dat vorig jaar als app voor iPad en iPhone van start ging, is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Het design is nu vertaald naar een website. Op nrcreader.nl kunnen abonnees elke dag acht door de redactie geselecteerde NRC-verhalen lezen, voorzien van speciaal geselecteerde fotografie. De site is te bezoeken met een telefoon, een tablet of een computer. Sinds vorig jaar verschijnen er zeven dagen per week edities van NRC Reader voor iPad, iPhone en iPod. De app ontving vele prijzen: een European Newspaper Award, de prijzen voor beste Nieuws-app en Beste Nederlandse Nieuwkomer bij de iCulture Awards, een prijs voor Great Subscription van Apple en een SpinAward voor design. Er zijn inmiddels 25.000 gebruikers.

Bekijk meer van

NRC Media

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.