Naeweb

— woensdag 10 februari 2016, 15:26 | 0 reacties, praat mee

NRC Q verhuist naar krantensite

ANP / Remko de Waal

Het zakelijke zusje van NRC, NRC Q, is verhuisd van een eigen webstek naar de website van de krant. Dat wordt gemeld in een mailing aan abonnees van het in 2014 gelanceerde platform. Sinds dinsdag bevindt Q zich op de homepage van NRC.nl en behoort de eigen website tot de verleden tijd. Laatste wijziging: 11 februari 2016, 11:12

Sinds NRC een paar maanden terug de eigen website heeft vernieuwd, is het niet meer logisch om Q als losse entiteit te beschouwen, bevestigt NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch desgevraagd aan Villamedia. “Q blijft verder gewoon bestaan en zich focussen op zakelijke en concrete artikelen voor de young professional. Van samenvoegen met bijvoorbeeld de economieredactie is geen sprake. Het zijn echt twee verschillende dingen.”

Het onderbrengen van Q bij NRC.nl heeft volgens Vandermeersch al vruchten afgeworpen. “De nieuwe situatie is natuurlijk pas anderhalve dag een feit, maar het levert nu al een stuk meer clicks op voor Q.”

Abonnees van NRC Q kunnen met ingang van deze week naast de stukken uit Q ook de artikelen op de rest van de website van NRC lezen. Het abonnementsbedrag (5 euro per maand) blijft onveranderd.

Bekijk meer van

NRC Q NRC

Praat mee

de waag

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.