— donderdag 13 juni 2019, 11:33 | 0 reacties, praat mee

NPO Start-app vandaag ook voor Android TV

NPO

De Nederlandse Publieke Omroep laat weten dat vanaf vandaag de NPO Start-app voor Android TV beschikbaar zal komen. Er was al een versie voor Apple TV. Via de app zijn actualiteitenprogramma’s, talkshows en series van de publieke omroepen terug te kijken.

NPO Start werkt op alle door Google goedgekeurde Android TV-apparatuur, van slimme televisies tot losse kastjes. “Het handige van dit platform is dat bij eventuele updates in één keer de apps van diverse merken worden vernieuwd”, aldus de NPO.

Manager NPO Start Mezen Dannawi zegt dat het on demand-platform voortdurend aan technische verbeteringen werkt. “Aan het eind van de zomer komen we met opnieuw een paar grote, belangrijke toevoegingen”, aldus Dannawi. Welke dat zijn, wordt pas tegen die tijd onthuld.

Bekijk meer van

NPO Start

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.