data als kans

— donderdag 13 juni 2019, 11:33 | 0 reacties, praat mee

NPO Start-app vandaag ook voor Android TV

NPO

De Nederlandse Publieke Omroep laat weten dat vanaf vandaag de NPO Start-app voor Android TV beschikbaar zal komen. Er was al een versie voor Apple TV. Via de app zijn actualiteitenprogramma’s, talkshows en series van de publieke omroepen terug te kijken. Laatste wijziging: 13 juni 2019, 11:34

NPO Start werkt op alle door Google goedgekeurde Android TV-apparatuur, van slimme televisies tot losse kastjes. “Het handige van dit platform is dat bij eventuele updates in één keer de apps van diverse merken worden vernieuwd”, aldus de NPO.

Manager NPO Start Mezen Dannawi zegt dat het on demand-platform voortdurend aan technische verbeteringen werkt. “Aan het eind van de zomer komen we met opnieuw een paar grote, belangrijke toevoegingen”, aldus Dannawi. Welke dat zijn, wordt pas tegen die tijd onthuld.

Bekijk meer van

NPO Start

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.