— vrijdag 5 december 2008, 09:35

NOS komt met herstelrubriek

Op de dag dat de NOS Ombudsman meldt dat het NOS Journaal onderzoek gaat doen naar het rectificatiebeleid van het journaal meldt docent en onderzoeker aan de Universiteit van leiden Alexander Pleijter op zijn weblog dat de NOS met een herstelrubriek komt. Dat heeft adjunct-hoofdredacteur Tim Overdiek aan de docent aan de Universiteit van Leiden laten weten na vragen over het foutieve item over de geboortegolf in de Bommelerwaard. Volgens Overdiek was in dit specifiek geval de fout niet van dien aard om op televisie te rectificeren, "bij grove fouten doen we dat wel". Kleine fouten zouden volgens Overdiek via een online herstelrubriek uitgewerkt kunnen worden. De eindredactie zou zich met dat plan bezig houden. Meer bij Pleijterblog

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.