— dinsdag 3 augustus 2021, 13:30 | 0 reacties, praat mee

NOS: ‘Kies wat moderners dan Internet Explorer’

Een NOS-liveblog in een zes jaar geleden bijgewerkte Internet Explorer 11. Kies liever voor iets moderners, benadrukt de NOS. | Villamedia

NOS raadt mensen af nog langer via Internet Explorer de site bezoeken. "Wij willen onze bezoekers graag een website tonen die veilig is en waarmee we een optimale gebruikerservaring kunnen bieden", aldus de NOS. Met Internet Explorer is die ervaring bieden niet langer mogelijk, stelt de NOS.

Hoewel het persbericht zegt dat de stap betekent “dat de website nos.nl niet meer bereikbaar is via deze browser”, lukte het nog prima om op de site te komen met een geriatrische versie van Internet Explorer, versie 11.0.17 uit maart 2015 (!).

Echter, ook Microsoft heeft geen vertrouwen meer in Internet Explorer en duwt mensen al een tijdje richting hun moderne Edge-browser. De website van de NOS ondersteunt ook andere alternatieven als Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari.

Bekijk meer van

NOS Microsoft

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.