— donderdag 21 februari 2019, 13:56 | 1 reactie, praat mee

Nominaties NL Awards 2018 bekend

© C BY-SA 2.0 / Prayitno

Achttien producties maken kans op de NL-Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste programma’s van de regionale omroepen. Dat maakt de stichting Regionale Publieke Omroep (RPO), de organisatie van de NL-Awards, bekend.

De Groninger omroep RTV Noord is maar liefst vijf keer genomineerd, op de voet gevolgd door Omrop Fryslân en Omroep Zeeland met ieder drie nominaties. De genomineerden zijn verdeeld over de categorieën ‘Eigen Nieuws’, ‘Beste TV-programma’, ‘Beste Radioprogramma’, ‘Beste Online Project’, ‘Documentaire’ en ‘Jong Talent’.

Alle prijswinnaars dingen mee naar de categorieoverstijgende Gouden NL Award. Hieraan is een geldprijs van 2.500 euro verbonden.

De NL Awards worden op woensdag 27 maart a.s. uitgereikt in Hotel Theater Figi in Zeist, tijdens het jaarlijkse NL Media Event. Het NL Media Event wordt georganiseerd door de Stichting Regionale Publieke Omroep (RPO), het samenwerkings- en coördinatieorgaan voor de regionale publieke omroep in Nederland (voorheen ROOS).

Bij www.nlawards.nl zijn de genomineerde programma’s te zien en te beluisteren.

Bekijk meer van

NL Awards

Praat mee

1 reactie

Wim Theunisse, 22 februari 2019, 01:04

Het is goed om te lezen dat achttien producties maken kans op de NL-Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste programma’s van de regionale omroepen.

Het is nog helderder dat de lokale omroepen niets begrepen hebben van de actuele situatie waarin de wereld zich bevind namelijk het grootschalig uitsterven va alle insecten.

Dat heeft mijn inziens een hogere prioriteit.
Gelukkig worden de lokale omroepen niet gehinderd door kennis van zaken, evenals hun beoordelaars.

Wim Theunisse

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.