website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Nominaties NL Awards 2018 bekend

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst in persprijs op donderdag 21 februari 2019, 13:56

© C BY-SA 2.0 / Prayitno

Nieuws Achttien producties maken kans op de NL-Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste programma’s van de regionale omroepen. Dat maakt de stichting Regionale Publieke Omroep (RPO), de organisatie van de NL-Awards, bekend.

De Groninger omroep RTV Noord is maar liefst vijf keer genomineerd, op de voet gevolgd door Omrop Fryslân en Omroep Zeeland met ieder drie nominaties. De genomineerden zijn verdeeld over de categorieën ‘Eigen Nieuws’, ‘Beste TV-programma’, ‘Beste Radioprogramma’, ‘Beste Online Project’, ‘Documentaire’ en ‘Jong Talent’.

Alle prijswinnaars dingen mee naar de categorieoverstijgende Gouden NL Award. Hieraan is een geldprijs van 2.500 euro verbonden.

De NL Awards worden op woensdag 27 maart a.s. uitgereikt in Hotel Theater Figi in Zeist, tijdens het jaarlijkse NL Media Event. Het NL Media Event wordt georganiseerd door de Stichting Regionale Publieke Omroep (RPO), het samenwerkings- en coördinatieorgaan voor de regionale publieke omroep in Nederland (voorheen ROOS).

Bij www.nlawards.nl zijn de genomineerde programma’s te zien en te beluisteren.

1 reactie

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

 1. 1. Wim Theunisse, 22 februari 2019, 01:04

  Het is goed om te lezen dat achttien producties maken kans op de NL-Awards, de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste programma’s van de regionale omroepen.

  Het is nog helderder dat de lokale omroepen niets begrepen hebben van de actuele situatie waarin de wereld zich bevind namelijk het grootschalig uitsterven va alle insecten.

  Dat heeft mijn inziens een hogere prioriteit.
  Gelukkig worden de lokale omroepen niet gehinderd door kennis van zaken, evenals hun beoordelaars.

  Wim Theunisse

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.