— woensdag 12 februari 2014, 10:58

Nominaties NL-Awards 2013 bekend

26 radio- en tv-programma’s zijn genomineerd voor de NL-Awards, de jaarlijkse onderscheiding voor de beste producties van de regionale omroepen. De nominatie zijn verdeeld over de categorieën Nieuws, Achtergrond, Varia, Evenementen, Documentaire en Sociale Interactie. De jury noemde het aanbod kwalitatief rijk, alle omroepen hebben een nominatie op zak. De NL-Awards worden op woensdag 12 maart 2014 voor de twaalfde keer uitgereikt tijdens de ROOS-Dagen, het jaarlijkse congres voor regionale programmamakers dat deze keer plaatsvindt in Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. De prijswinnaars dingen mee naar de categorieoverstijgende Gouden NL-Award. Hieraan is een geldprijs van 2500 euro verbonden. De genomineerde programma’s zijn te zien en te beluisteren via NL-Award.

Bekijk meer van

ROOS NL-Awards Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.