— woensdag 6 november 2013, 09:11

NL-Awards benadrukken interactie

Bij de komende editie van de NL-Awards, prijzen voor de beste radio- en televisieprogramma's van de regionale omroepen, is ook een categorie 'Sociale Interactie' toegevoegd. Deze komt naast de bestaande categorieën Nieuws, Achtergrond, Varia, Documentaire en Evenement. Organisatoren Stichting ROOS willen daarmee het belang van interactie met het publiek onderstrepen. Richel Bernsen van ROOS wijst op eenzelfde categorie bij de internationale vakprijs Prix Circom. Daar is al twee jaar achter elkaar een Nederlandse regionale omroep in die categorie bekroond. "Interactie van de omroep met het publiek en de inzet van sociale media zijn belangrijke ontwikkelingen", aldus Bernsen. De NL-Awards, waarvoor tot 10 december kan worden ingezonden, worden op 12 maart 2014 uitgereikt. Meer bij NL-Awards

Bekijk meer van

ROOS NL-Awards

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.