— woensdag 31 januari 2018, 08:41 | 0 reacties, praat mee

NK wielrennen voor journalisten dit jaar in Groningen

De Vismarkt in Groningen, waar dit jaar het NK Wielrennen voor journalisten eindigt | Remko de Waal / ANP

Journalisten met pedalendrift kunnen op zondag 8 april meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Wielrennen voor journalisten, dat vier jaar terug voor het laatst werd georganiseerd. Het parcours vindt plaats op de straten van Groningen-stad, met een finish op de Vismarkt.

De organisatie van NK Journalisten heeft het kampioenschap gekoppeld aan de 5-daagse etappekoers voor vrouwen Healthy Ageing Tour die ook in Groningen eindigt.

“De journalisten strijden in een A en B categorie, die afzonderlijk zullen starten. De A groep rijdt 61,8 kilometer, de B groep 35 kilometer. Er is een apart klassement voor vrouwen, die ook 35 kilometer rijden. De starttijden worden later bekendgemaakt”, melden de organisatoren.

Deelname kost 5 euro en staat open voor iedereen die in de journalistiek werkt. Ook buitenlandse collega’s kunnen meedoen, maar kunnen dan niet meerijden om de kampioenstruien.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.