training eu starters

— donderdag 31 januari 2013, 11:37

Nieuwe vakprijs voor televisiemakers

Laatste wijziging: 31 januari 2013, 12:38

Nederland heeft een nieuwe vakprijs voor Nederlandse televisiemakers en –bedenkers: DE TV-BEELDEN. Dat heeft initiatiefnemer Gijs van Dam samen met founding partner Ziggo bekendgemaakt. Met deze prijzen wordt het vacuüm opgevuld dat was ontstaan nadat het Instituut voor Beeld & Geluid besloot om de organisatie van de jaarlijkse Beeld & Geluid Awards niet meer op zich te nemen. Het werd steeds moeilijker om de benodigde financiering rond te krijgen. Van Dam: “Na Amerika en Engeland staat Nederland op de derde plaats van landen waar de meeste nieuwe tv-formats worden bedacht en gemaakt. Met wereldwijde hits als ‘Big Brother’, ‘Hello Goodbye’, ‘Deal or no Deal’ en ‘The Voice of Holland’ spelen Nederlandse televisiemakers een voorhoederol. Het is onbestaanbaar dat zo’n belangrijk televisieland geen vakprijzen heeft.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.