Jodal

— woensdag 25 mei 2022, 09:20 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe ronde Matchingfonds open vanaf 7 juni

© Hollandse Hoogte / Rob Engelaar

Stichting Lira heeft ook voor 2022 middelen beschikbaar gesteld aan het Matchingfonds. Met die middelen stelt het Matchingfonds opnieuw werkbeurzen beschikbaar. Startende schrijvende freelancers kunnen vanaf 7 juni een aanvraag indienen via De Coöperatie en de NVJ. Laatste wijziging: 25 mei 2022, 09:52

Dat meldt De Coöperatie op haar website. In totaal is er 183.000 euro te verdelen. Starters die aanspraak willen maken op een bijdrage uit het fonds, kunnen daarbij ook begeleiding vragen van ervaren makers.

Het Matchtngfonds keert sinds het uitbreken van de corona-epidemie werkbeurzen uit die bedoeld zijn voor schrijvende freelancers. Bij eerdere rondes konden alle schrijvende freelancers aanspraak maken op gelden uit het fonds. In deze nieuwe ronde is specifiek gekozen om alleen starters te steunen. Bij gewijzigde omstandigheden – zoals een eventuele nieuwe corona-uitbraak in het najaar – wordt mogelijk een andere afweging gemaakt. Lees hier meer over het Matchingfonds

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.