— maandag 30 juni 2014, 14:41

Nieuwe eigenaar vakblad Computable

De Persgroep heeft ict-vakblak Computable verkocht aan Jaarsbeurs, dat onder meer evenementen organiseert. Jaarbeurs wil het 46 jaar oude vakblad verbinden met Marqit, een IT-uitgave die Jaarbeurs vorig jaar overnam en de IT-beurzen die het al organiseert. "Wij binden communities en zijn van mening dat digitaal verbinden de basis is voor fysiek verbinden op bijvoorbeeld beurzen of tijdens evenementen. Met Marqit, onze it-beurzen en nu Computable kunnen wij het gehele jaar door de dialoog voeren met onze klanten en bezoekers in het it-segment. Dit gaat met de toevoeging van het merk Computable een versnelling krijgen", aldus Bart Stijker van Jaarbeurs. Volgens technologiesite Tweakers moet de overname deze dinsdag zijn voltooid en gaat de voltallige redactie van Computable over naar de nieuwe organisatie.

Bekijk meer van

De Persgroep Computable

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.