— vrijdag 1 april 2011, 12:08 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe eigenaar stadsmagazines

Uitgeverij NL Unlimited, dat twee weken geleden failliet werd verklaard, is op 31 maart gekocht door Amsterdamse Kranten Produkties, dochteronderneming van Drukkerij Dijkman. Dat betekent dat er over twee weken gewoon weer nieuwe exemplaren van de zes stadsmagazines te verkrijgen zijn, aldus directeur Karin Kamp van Amsterdamse Kranten Produkties BV. De overname betekent echter niet dat de medewerkers van NL Unlimited allemaal hun baan behouden. ‘Niet het hele team zal meegaan naar de nieuwe locatie, er was niet voor niets een financieel probleem, maar zonder mensen gaat het niet’, aldus Kamp. Medewerkers die willen blijven werken bij het bedrijf zullen de komende tijd uitgenodigd worden voor een gesprek en solliciteren daarmee in wezen op hun baan.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.