— maandag 10 november 2014, 13:25

Nieuwe directeur World Press Photo

Lars Boering is aangesteld als nieuwe directeur van World Press Photo. Begin november trad Michiel Munneke af na 12 jaar. Maarten Koets, interim directeur, blijft de organisatie leiden tot Lars Boering in januari 2015 aan de slag gaat. Pieter Broertjes, voorzitter van de raad van toezicht van World Press Photo, laat weten: "Lars Boering is een bekende in de fotografiewereld. Voor World Press Photo brengt hij echter vers bloed, gecombineerd met continuïteit en innovatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij de juiste persoon is om de organisatie verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken.” Boering had de afgelopen 16 jaar meerdere leidinggevende en bestuurlijke functies in de culturele, creatieve en maatschappelijke sector. Boering: “Ik ben er trots op World Press Photo straks te mogen leiden. Ik treed in de voetsporen van geweldige voorgangers en kijk ernaar uit om samen met het mooie team van medewerkers, bestuurders en partners wereldwijd de organisatie verder tot bloei te brengen. Ik deel World Press Photo’s toewijding aan fotojournalistiek en documentairefotografie en geloof even sterk in de kracht en waarde van visual storytelling.”

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.