— woensdag 20 juni 2018, 10:00 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe Amerika-correspondent voor De Telegraaf

Jan Postma gaat aan de slag als Amerika-correspondent voor De Telegraaf. Postma woont al in Washington DC, waar hij sinds februari als freelance correspondent voor onder meer BNR Nieuwsradio werkt. Hij gaat dat vanaf juli combineren met verhalen maken voor de krant en het videokanaal van De Telegraaf. Hij begint zijn nieuwe baan meteen goed: ‘Mijn eerste werkdag is 2 juli, de dag dat Rutte bij Trump op bezoek komt, dus mijn eerste dag sta ik als het goed is in het Oval Office.’

Postma volgt Herman Stam op, die tot 1 juli in New York werkzaam is. Postma vertrekt niet naar New York, maar blijft in Washington DC wonen. ‘Op dit moment gebeurt er zoveel in Washington dat hier journalistiek meer te halen is.’

Postma werkte voorheen als presentator en eindredacteur bij BNR. Hij gaf commentaar op Amerikaanse politiek en ontwikkelingen in verschillende media, en heeft zijn eigen blog Amerikawatcher.nl.

Herman stam keert na vier jaar correspondentschap in Brussel en vijf jaar in New York terug naar Nederland. Hij wordt coördinator van de Financiële Telegraaf op de redactie aan de Basisweg in Amsterdam.

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.