Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 29 maart 2011, 09:10 | 0 reacties, praat mee

Nieuw initiatief Global Editors Network

Maandag is een nieuw internationaal netwerk gelanceerd voor journalisten: Global Editors Network (GEN). Het nieuwe netwerk wordt geleid door Xavier Vidal-Folch, de voormalige president van het World Editors Forum (WEF), de wereldwijde organisatie van hoofd- en eindredacteuren van kranten en persbureaus. Voormalig vice-president WEF Harald Stanghelle, politiek redacteur van de grootste krant van de Noorwegen Aftenposten, werkt ook mee. In het bestuur zitten redacteuren en managers van internationale media-uitgaven als de BBC, The New York Times en News International. Volgens het manifest wil GEN "de grenzen slechten tussen oude en nieuwe media, print en digitaal, algemene en gespecialiseerde publicaties, gratis en betaalde businessmodellen, profit en non-profit organisaties en internationale en lokale mediaplatforms". Meer bij GEN

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.