— maandag 23 april 2012, 10:38

Presentatoren weg bij Buitenhof

Laatste wijziging: 23 april 2012, 12:39

Buitenhof krijgt in het nieuwe televisieseizoen twee nieuwe presentatoren. Clairy Polak (VARA) en Peter van Ingen (VPRO) hebben aangegeven na het einde van dit seizoen niet meer beschikbaar te zijn voor het programma. Het is nog niet bekend wie naast Pieter Jan Hagens (AVRO) de presentatoren worden. Clairy Polak, die het programma de afgelopen zes jaar presenteerde, keert terug naar de radio, waarover zij in verschillende interviews al verklaarde dat het als medium haar voorkeur heeft. De AVRO heeft bekendgemaakt dat Polak Maartje van Weegen gaat opvolgen als presentator van De Klassieken. Van Weegen heeft vorige week laten weten met pensioen te gaan. Peter van Ingen is van plan zich naast zijn eindredactionele werkzaamheden van onder meer Zomergasten weer volledig te gaan toeleggen op het maken van televisieprogramma’s voor zijn omroep.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.