— dinsdag 19 juli 2011, 09:08 | 0 reacties, praat mee

‘News Corp. zoekt opvolger Murdoch’

Het mediaconglomeraat News Corp. zou voorbereidingen treffen voor de vervanging van eigenaar Rupert Murdoch als hoogste baas. Het financiële persbureau Bloomberg meldt dat News Corp. overweegt Chase Carey, nu nog operationeel topman, naar voren te schuiven. Er is nog geen beslissing genomen, maar volgens Bloomberg hangt er veel af van Murdochs optreden voor de parlementaire commissie die onderzoek doet naar het hakschandaal in Groot-Brittannië. Rupert Murdoch werd overigens op een site van een van zijn eigen kranten, The Sun, dood verklaard, nadat een groep hackers websites van Murdoch aanvielen en uiteindelijk korte tijd platlegden. De voormalige journalist van het schandaalblad News of the World die als eerste zijn mond open deed over de praktijken van de krant, Sean Hoare, is maandag dood aangetroffen in zijn woning. Zijn overlijden is volgens de politie "onverklaard maar niet verdacht". Meer bij Bloomberg / de Volkskrant / De Pers / Bright

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.