NVJ compleet lid

— maandag 4 september 2017, 15:09 | 0 reacties, praat mee

New Business Radio lanceert MediaMatters

New Business Radio lanceert MediaMatters
Bert Kok en Rick van Dijk in de studio van New Business Radio | YPCA

New Business Radio start donderdag 7 september met het programma 'MediaMatters', waarin innovaties en startups in de media worden besproken. In de eerste uitzending is Gerard Timmer (algemeen directeur van BNNVARA) te gast. Laatste wijziging: 4 september 2017, 15:10

MediaMatters, een project van stichting iMMovator, wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok. Het programma duurt een uur en is elke eerste donderdag van de maand tussen vanaf 15:00 uur te beluisteren op de zakenzender. Elke aflevering is daarna ook als podcast te downloaden.

Tijdens de jaarlijkse IBC in Amsterdam verzorgen Van Dijk en Kok voor New Business Radio uitzendingen vanaf de beursvloer. Op zaterdag 16 september, zondag 17 september en maandag 18 september zin die te horen om 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur .

In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties die zich tijdens IBC presenteren.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.