— maandag 4 september 2017, 15:09 | 0 reacties, praat mee

New Business Radio lanceert MediaMatters

Bert Kok en Rick van Dijk in de studio van New Business Radio | YPCA

New Business Radio start donderdag 7 september met het programma 'MediaMatters', waarin innovaties en startups in de media worden besproken. In de eerste uitzending is Gerard Timmer (algemeen directeur van BNNVARA) te gast.

MediaMatters, een project van stichting iMMovator, wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok. Het programma duurt een uur en is elke eerste donderdag van de maand tussen vanaf 15:00 uur te beluisteren op de zakenzender. Elke aflevering is daarna ook als podcast te downloaden.

Tijdens de jaarlijkse IBC in Amsterdam verzorgen Van Dijk en Kok voor New Business Radio uitzendingen vanaf de beursvloer. Op zaterdag 16 september, zondag 17 september en maandag 18 september zin die te horen om 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur .

In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties die zich tijdens IBC presenteren.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.