— dinsdag 4 januari 2011, 09:21 | 0 reacties, praat mee

Netwerksites nieuwe internethype

Sociale netwerksites zijn volgens het Financieele Dagblad de nieuwe internethype. De financiële wereld omarmt onder meer Facebook en Twitter als zijn nieuwe troetelkinderen. Zo heeft zakenbank Goldman Sachs ondershands een belang van 450 miljoen dollar genomen in Facebook, waardoor de totale waarde van dit niet-beursgenoteerde internetbedrijf wordt geschat op 50 miljard dollar. Ook microblogdienst Twitter werd onlangs gewaardeerd op 3,7 miljard dollar. Dat is meer dan een verdubbeling in een klein halfjaar. Volgens het FD hebben ze gemeen dat er geen duidelijkheid is over de omzetcijfers. De krant wijst er dan ook op dat tot aan het barsten van de internetzeepbel begin deze eeuw werd ook een enorme waarde toegekend aan internetproviders zonder dat er duidelijkheid was over de omzetcijfers. De bekendste in Nederland was World Online van Nina Brink. Meer bij het Financieele Dagblad

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.