Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 26 augustus 2008, 08:50 | 0 reacties, praat mee

‘GeenStijl moet informatie verwijderen’

GeenStijl moet de beschuldigingen en beledigingen aan het adres van Johan van L., de vermeende Heldense kuilengraver, van de website halen. Dat verzoek gaat advocaat Misha Geeratz richten aan de redactie van de website. Dit keer gaat GeenStijl te ver, vindt de advocaat. GeenStijl noemt zijn cliënt Van L. met voor- en achternaam, zet hem als schuldige in de hoek en drijft de spot met hem, zegt Geeratz. De advocaat: "Ik heb de kwestie vanmorgen met mijn cliënt besproken. We sturen een net briefje, daar laten we het bij. We willen de zaak niet verder laten escaleren. Het gaat trouwens niet alleen om GeenStijl. Een stuk of vier websites krijgen hetzelfde briefje." GeenStijl-hoofdredacteur Dominique Weesie: "Ik wacht af wat hij te melden heeft. Mocht de advocaat een punt hebben, dan zullen we daar naar handelen. Hij krijgt in ieder geval bericht van ons."

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.