— woensdag 30 juli 2014, 14:52

Netflix sluit ook deal met AT&T

Nadat Netflix eerder al een afspraak maakte met kabelmaatschappijen Comcast en Verizon heeft de Amerikaanse online videodienst nu ook een deal gemaakt AT&T over de goede doorgifte van hun films en series naar hun klanten. Overigens wil het bedrijf liever niet extra betalen en werpt Netflix zich op als voorvechter van netneutraliteit, het principe waarbij alle data gelijk wordt behandeld. De online videodienst is bang dat sommige providers te dominant worden. De Amerikaanse toezichthouder voor radio- en televisieuitzendingen Federal Communications Commission (FCC) is afgelopen maand overstelpt met zo'n 780.00 reacties nadat burgers werd gevraagd om advies met betrekking tot het recht van providers om andere firma's te laten betalen voor een extra snelle verbinding. De FCC komt in september met nieuwe regels. Meer bij de BBC

Bekijk meer van

Verizon Netflix FCC Comcast AT&T

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.