training eu starters

— maandag 26 oktober 2015, 08:28 | 0 reacties, praat mee

Nederlandse documentaire beste van Europa

De Nederlandse documentaire Little Angels van Marco Niemeijer heeft een Prix Europa gewonnen voor de beste Europese televisiedocumentaire. De jury over Little Angels: 'met prachtig en intiem camerawerk, eerlijkheid, humor, pijn en verdriet, wordt vanaf de allereerste scène een verhaal verteld waaraan niet te ontsnappen valt.' De documentaire gaat over de relatie tussen de bijna 100-jarige Enny en haar dochter Tascha die wordt gedomineerd door de dood van Enny’s dochters. Laatste wijziging: 26 oktober 2015, 08:31

De prijzen voor beste televisieproducties in Europa werden vrijdag uitgereikt. Er waren in totaal 212 inzendingen uit 28 landen. In totaal vielen twaalf producties uit België, Nederland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië en Duitsland in de prijzen. De winnaars krijgen een bronzen beeld van een stier en 6.000 euro.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.