— maandag 26 oktober 2015, 08:28 | 0 reacties, praat mee

Nederlandse documentaire beste van Europa

De Nederlandse documentaire Little Angels van Marco Niemeijer heeft een Prix Europa gewonnen voor de beste Europese televisiedocumentaire. De jury over Little Angels: 'met prachtig en intiem camerawerk, eerlijkheid, humor, pijn en verdriet, wordt vanaf de allereerste scène een verhaal verteld waaraan niet te ontsnappen valt.' De documentaire gaat over de relatie tussen de bijna 100-jarige Enny en haar dochter Tascha die wordt gedomineerd door de dood van Enny’s dochters.

De prijzen voor beste televisieproducties in Europa werden vrijdag uitgereikt. Er waren in totaal 212 inzendingen uit 28 landen. In totaal vielen twaalf producties uit België, Nederland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië en Duitsland in de prijzen. De winnaars krijgen een bronzen beeld van een stier en 6.000 euro.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.