— vrijdag 20 mei 2016, 15:35 | 0 reacties, praat mee

Nederlands Dagblad gaat verhuizen

Nederlands Dagblad / ANP

Het Nederlands Dagblad vertrekt uit Barneveld en gaat zich waarschijnlijk vestigen in de driehoek Amersfoort-Utrecht-Hilversum. Dat meldt het AD. Voornaamste reden om te verhuizen is dat het kantoorpand van Nedag Uitgevers aan de Hermesweg inmiddels voor de helft leegstaat.

Volgens directeur-hoofdredacteur Sjirk Kuijper heeft dat te maken met de modernisering van de bedrijfsvoering. “Het aantal redacteuren is weliswaar gegroeid, maar toen Nedag in de jaren tachtig van de vorige eeuw dit gebouw betrok hadden ondersteunende diensten nog veel ruimte nodig.”

“In Amersfoort kijken we concreet rond”, aldus directeur-uitgever Rinder Sekeris. Tussen 1968 en 1985 was de redactie van het ND ook in Amersfoort werkzaam. Enkele medewerkers van het ND hebben overigens sinds enkele dagen al een werkplek in Amersfoort. Met collega’s van de Evangelische Omroep bereiden zij een gezamenlijk jongerenplatform van ND en EO voor, dat in het najaar wordt gelanceerd.

De verhuizing staat voor 2017 gepland.

Bekijk meer van

Nederlands Dagblad Barneveld

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.