banner anp

— donderdag 1 augustus 2019, 11:06 | 0 reacties, praat mee

Merel Westrik krijgt eigen talkshow op Net5

© ANP Kippa | Levin de Boer en Paula van der Meeren

Journalist en presentator Merel Westrik gaat vanaf half oktober wekelijks een op vrouwen gerichte talkshow presenteren bij Net5. Het is een nieuw programma dat voortvloeit uit de samenwerking tussen LINDA. en Net5.

Westrik tekende onlangs een contract bij Talpa Network, waar ze vanaf 1 september aan de slag gaat. Naast de talkshow zal ze ook andere programma’s gaan maken en presenteren. Tegenover LINDA. zegt ze: “Het voelt goed. Er ligt een avontuur voor me klaar en ik weet niet waar ik moet beginnen om uit te leggen hoe ik daar naar uitkijk. Samenwerken met Linda en Jildou (van der Bijl, creatief directeur LINDA. en Net5, red.), werken met een nieuwe redactie en aan het begin mogen staan van een reeks nieuwe plannen om van Net5 weer de leukste vrouwenzender van Nederland te maken: ik kan niet wachten.”

Westrik studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Ze begon haar journalistieke loopbaan bij AT5. In 2011 stapte ze over naar WNL om daar onder andere samen met Eva Jinek het ontbijtprogramma ‘Vandaag de dag’ te presenteren. In 2014 ging ze aan de slag bij RTL Nieuws.

Bekijk meer van

Merel Westrik LINDA.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.