word studentlid

— dinsdag 18 mei 2021, 11:49 | 0 reacties, praat mee

Máxima zeilt openhartig om alle klippen heen

Máxima zeilt openhartig om alle klippen heen

Koningin Máxima was maandag even de koningin van de kijkcijfers. Het tv-interview door Matthijs van Nieuwkerk stond met in totaal ruim 4 miljoen kijkers al meteen stijf bovenaan het lijstje best bekeken programma's. De uitzendingen er omheen, die ook over haar gingen, profiteerden mee en trokken eveneens een miljoenen publiek. Laatste wijziging: 18 mei 2021, 13:37

Over de inhoud van het gesprek kan gediscussieerd worden en dat gebeurde dan ook volop. Mocht Van Nieuwkerk alles vragen, liet hij Máxima te makkelijk wegkomen, deed ze de vragen over de Griekse vakantie en de peperdure boot niet te makkelijk af? De talkshowtafels en social media kregen er geen genoeg van.

Bij Op1 leidde het zelfs tot een Matthijs-imitatie door Jeroen Pauw. Waarmee hij wilde aangeven dat zijn collega best een tandje bij had kunnen schakelen.

Bij Beau aan tafel was het Antoinnette Scheulderman die achteraf onder vuur kwam te liggen omdat ze vindt dat Máxima wel heel luchtig doet over de foute vakantie en de nog foutere boot. Ook al zijn er genoeg mensen die het weer voor haar opnamen.

Vanmorgen ging op radio 1 het nakaarten nog even door, net als in de kranten. Trouw zag een openhartige en emotionele Máxima, NRC pikte dan weer de boot en de vakantie eruit.

Máxima zelf kreeg op haar verjaardag naast ongetwijfeld een bos bloemen ook nog wat moois van haar man: het Grootkruis van het Huis van Oranje.

 

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.