— woensdag 30 januari 2019, 17:19 | 0 reacties, praat mee

Mark Langeslag in hoofdredactie AD Regio

Mark Langeslag

Mark Langeslag (43) is per 1 februari benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van AD Regio, het journalistieke onderdeel dat de zeven regionale titels (online en dagblad) van het AD in Zuid-Holland en Utrecht omvat.

Hij was daar al chef online en werkte eerder bij het AD als mediaverslaggever, coördinator, chef Media&Cultuur en chef eindredactie/layout. De afgelopen maanden heeft hij op interim-basis de nieuwe Ochtendshow-to-go opgezet.

Met hoofdredacteur Paul van den Bosch heeft Langeslag nu de leiding over de redacties van Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groene Hart, Amersfoort, Dordrecht en Rivierenland.

De benoeming is door de directie van ADR (waaronder de tweekoppige hoofdredactie van AD Regio rechtstreeks valt) en de redactieraad positief ontvangen.

Sinds het samengaan van AD met de regiotitels van voormalig Wegener tot ADR (in 2015) is ervoor gekozen de kwaliteit van de regioverslaggeving, online en in print, successievelijk te verbeteren en uit te breiden.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.