Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 4 augustus 2017, 08:59 | 0 reacties, praat mee

Marieke Elsinga van RTL Late Night naar Boulevard

Presentatrice Marieke Elsinga stopt na een jaar als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night. Met ingang van het nieuwe televisieseizoen verhuist ze naar RTL Boulevard, waar ze drie keer per week zal aanschuiven aan de presentatie-desk. Dat meldt het AD.

“Voor RTL Late Night ben ik ook overdag op pad gegaan. Na een dagje zeekoeien voeren is het best pittig om ‘s avonds weer fris voor de camera te staan”, aldus Elsinga, die zegt dat ze al een paar maanden geleden tot haar beslissing kwam. “En de hele dag binnen zitten achter de pc om leuke items te zoeken is ook niet helemaal wat ik wil.”

Het gerucht dat het niet zou boteren tussen Elsinga en presentator Humberto Tan wijst Elsinga van de hand. Elsinga werkte eerder al voor Qmusic, AT5 en NH.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.