Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 22 april 2011, 13:24 | 1 reactie, praat mee

Gelauff hoofdredacteur NOS Nieuws

Marcel Gelauff wordt de opvolger van Hans Laroes als hoofdredacteur van NOS Nieuws. Dat heeft Laroes bekendgemaakt via Twitter. Gelauff, tot op heden plaatsvervangend hoofdredacteur, begint 1 juli. Hij werkt sinds 2003 bij de NOS. Gelauff zegt "ongelooflijk vereerd en blij" te zijn met de benoeming. "We leven in een journalistiek uitdagende tijd, waarin de digitale revolutie het mediagebruik razendsnel doet veranderen. Daarop vanuit onze publieke taak journalistiek inspelen en meeveranderen is geweldig om te doen." Meer bij NOS foto: © NOS

Bekijk meer van

Praat mee

1 reactie

harald de haas, 22 april 2011, 14:26

NOS-directeur Jan de Jong mag dan blij zijn met deze benoeming, maar is de redactie dat ook? Heeft de nieuwe hoofdredacteur voldoende bindend vermogen? - uiterst belangrijk om zo’n grote organisatie te kunnen leiden. Vragen die het uitgebreide persbericht niet beantwoordt. Jammer.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.