— vrijdag 18 september 2015, 17:11 | 0 reacties, praat mee

Manneneditie voor modeblad Vogue

De glossy Vogue heeft er met ingang van volgende week een broertje bij. Op donderdag 24 september verschijnt de eerste editie van Vogue Man, dat zich richt op mannenmode. Op dat gebied barst het volgens hoofdredacteur Karin Swerink in Nederland van het talent. Nederlandse mannen besteden volgens haar meer aandacht aan hun uiterlijk. "Of het nu gaat om het vinden van het perfecte pak, het verzamelen van exclusieve sneakers of het investeren in goede grooming gadgets. Tijd voor de eerste editie van Vogue Man dus." De eerste editie van Vogue Man bevat naast modeseries die geïnspireerd zijn op Nederlandse stijliconen uit het verleden ook een dubbelinterview met fotograaf/regisseur Anton Corbijn en acteur Dane DeHaan. Daarnaast praat platenbaas Kees de Koning over vrouwen en hiphop en bevat het blad een interview met muzikant Douwe Bob. Vogue Man gaat 6,95 euro kosten. Meer bij G+J

Bekijk meer van

Vogue Man

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.